Home Voordelen Beaucare FAQ Eerste Consultatie

De esthetisch geneesheer zal je het verloop en de mogelijkheden van een ingreep uitleggen en samen met jou de beste optie voor een correctie bespreken. Hij zal de nodige tijd uittrekken om naar je wensen te luisteren. Alle artsen bij Kliniek BeauCare zijn erkend in België. Je kan hun RIZIV nummer en verdere details terugvinden op onze website.

Je preoperatief onderzoek bij Kliniek BeauCare

Voordat er een advies wordt opgemaakt, zal onze esthetisch arts je bevragen over je medische achtergrond, uw behandelingen (met name bloedverdunnende medicatie), mogelijke bloeddrukproblemen of andere gezondheidsproblemen. Afhankelijk van je leeftijd en medische achtergrond, is het mogelijk dat je gevraagd wordt om resultaten van een bloedonderzoek voor te leggen.

Uw gesprek met onze esthetisch arts

Als je op consultatie komt zal je ook documentatie en instructies ontvangen over de ingreep die je wenst te laten uitvoeren. Zorg dat je tijdens deze consultatie met onze esthetisch arts je al je vragen stelt om voldoende informatie te verzamelen. Maak op voorhand een lijstje met vragen op. We denken hierbij aan: duurtijd van de operatie, je verblijf in de kliniek, de waarborg, bijkomende kosten, het herstel, plaats en grootte van de littekens, genezing van littekens ..

The BeauCare quality

Dien ik te overnachten in de kliniek?

Dankzij de ervaring van onze plastisch chirurgen en de geavanceerde technieken is het mogelijk om de operaties in dagkliniek uit te voeren. Je kan dus dezelfde dag terug naar huis. Zorg voor een begeleider op de dag van je ingreep. Afhankelijk van het soort ingreep heb een week hersteltijd nodig. We kunnen je indien nodig een lijst met hotels in de buurt bezorgen.

Kostenplaatje voor mijn plastische ingreep

Kliniek BeauCare bezorgt je een all-in prijsopgave voor al haar ingrepen. Zowel BTW, lipopanty en speciale steunbeha, pijnmedicatie evenals de nazorg bij Kliniek BeauCare zijn in de prijs inbegrepen. Patiënten die een facelift of buikwandcorrectie ondergaan, dienen steunkousen te voorzien voor de dag van de operatie.

Hoe gaat de betaling van de ingreep in zijn werk?

Je dient alle kosten vóór de operatie te betalen. Kliniek BeauCare accepteert geen gespreide betalingen en kosten van een plastische ingreep worden niet terugbetaald door het ziekenfonds. Kosten kunnen op verschillende manieren betaald worden: via overschrijving, bancontact of Visa kaart. Cash betalingen kunnen met een maximum van 3000 euro gebeuren.

Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

 

[cookie-bar]