Home Ingrepen armlift

ARMLIFT: DE INGREEP

Na een zwangerschap, veel gewichtsverlies of tijdens het ouder worden krijgt men vaak last van huidoverschot aan de onderkant van de bovenarmen.

De armlift duurt gemiddeld twee uur en wordt steeds uitgevoerd onder algemene verdoving. Mensen die kiezen voor een armlift doen dit meestal om esthetische redenen. Tijdens de ingreep wordt de overtollige huid verwijderd aan de binnenzijde van de bovenarm. Hierdoor geniet u opnieuw van een strakkere huid.

U kan de armlift ook combineren met liposculptuur. De plastisch chirurg gaat dan ook onderhuids vetweefsel wegnemen.

ARMLIFT: POSTOPERATIEVE ZORGEN

Na de armlift brengt de plastisch chirurg een speciaal elastisch verband aan. Dit verband helpt tegen de zwelling en bevordert de genezing van het litteken. Nadien wordt het verband verwijderd samen met de hechtingen. Sporten of andere zware inspanningen moeten tot 6 weken na de armlift worden vermeden.

U krijgt persoonlijke nazorg instructies mee. U mag na de armlift operatie niet zelf met de wagen rijden.

Neem de eerste twee weken voldoende rust. Na ongeveer 7 dagen mag u lichte werkzaamheden hervatten.

Er wordt bewust gekozen om de overtollige huid aan de binnenkant van de bovenarm te verwijderen. Op deze manier valt het litteken het minst op. Het litteken loopt meestal van in de oksel tot aan de elleboog.

Indien het litteken de eerste maanden na de armlift rood of knobbelig zou zijn, kan u best een hydraterende crème gebruiken. De littekens verbleken en vervlakken gedurende het eerste jaar. Wij raden u aan tot dan het litteken te beschermen tegen de zon.

 

The BeauCare quality

Arm: Prijs

Armlift 2850
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]