Ingrepen Facelift of gelaatslift

Meerdere oorzaken zorgen voor het verlies van onze jonge stralende vorm van het gezicht. Door de zwaartekracht, de zon, roken, stress en het ouder worden, verliest onze kaaklijn haar rechte contour. Ook verslapt onze huid en de nasolabiale plooi wordt steeds dieper.

Met een facelift kunnen we de klok enkele jaren terugdraaien, doch kan het verouderingsproces niet worden tegengehouden. Een eerste consultatie met uw plastisch chirurg brengt meer duidelijkheid over de verschillende andere mogelijke liftings, nl. de minilift of macs-lift en de halslift.

Een facelift heeft geen effect op rimpels van voorhoofd en oogleden. Hiervoor bestaan aparte operaties (wenkbrauwlift en oogleden).

Facelift: de ingreep

Een klassieke facelift duurt ongeveer drie uur, wordt uitgevoerd onder algemene verdoving en u kan nog dezelfde dag naar huis. Tijdens de operatie wordt een incisie gemaakt van voor tot achter het oor. De huid wordt aangespannen en de onderhuidse weefsels worden gecorrigeerd. Op het einde van de ingreep wordt het resterende huidoverschot deskundig verwijderd. U kan de dag van uw facelift naar huis.

Facelift: postoperatieve zorgen

Na de facelift wordt onmiddellijk een verband en twee kleine drains aangebracht om bloeduitstortingen en zwelling tegen te gaan. Deze mogen reeds na 24 uur verwijderd worden. Na de ingreep zal men enkele weken een gezwollen gezicht hebben. Deze zwelling verdwijnt na verloop van tijd alsook de eventuele bijkomende tintelingen. Om tijdelijke complicaties te vermijden raden we een tijdelijke rookstop aan.

Bij Beaucare streven we steeds naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat en proberen we de eigen, persoonlijke uitstraling te bewaren. Het duurt twee tot drie maanden voordat u het definitief en levenslang resultaat kan zien.

Belangrijk om te weten is dat ook een facelift huidveroudering niet kan tegenhouden. De elasticiteit zal net als voor de operatie geleidelijk verloren gaan. Toch zal u er na 10 jaar nog steeds veel beter uitzien dan wanneer u geen facelift zou hebben gehad.

The BeauCare quality

Facelift: Kosten

Klik hier om meer info te ontvangen over de prijs van een facelift.

 

Gelaat: Prijs

Mini facelift (S-lift) 2450 – 2920
incl. BTW
Mini facelift + bovenoogleden 3950
incl. BTW
Mini facelift + onderoogleden 4100
incl. BTW
Mini facelift + onder- en bovenoogleden 4850
incl. BTW
Halslift 2400
incl. BTW
Mini facelift + halslift 3950
incl. BTW
Mini facelift + halslift + onder- en bovenoogleden 5950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's