Home Ingrepen liposuctie

Heb je niet zozeer overgewicht, maar eerder locaties met vetophopingen die je maar niet weg krijgt ondanks een gezond eetpatroon en voldoende beweging? In dit geval kan liposuctie een uitweg bieden voor jou!

Liposuctie kan men beschouwen als de voorloper van liposculptuur.

BETEKENIS LIPOSUCTIE

Liposuctie betekent letterlijk het wegzuigen (suctie) van vet (lipo). Het wegzuigen van vet met buisjes via kleine sneetjes heeft twee benamingen, zijnde liposuctie of de modernere versie liposculptuur.

Liposuctie is geen manier om gewicht te verliezen, maar om gelokaliseerde vetophopingen weg te werken.

Je lichaam wordt op die manier geharmoniseerd, mogelijks met blijvend resultaat. Indien je een gezonde levensstijl aanhoudt, mits gezond voedsel en voldoende beweging, zullen de verwijderde vetcellen niet meer terugkomen.

LIPOSUCTIE OF LIPOSCULPTUUR

De termen ‘liposuctie’ en ‘liposculptuur’ worden gedurig door elkaar gebruikt.

Aanvankelijk werden bij liposuctie grote ‘zuigbuizen’ gebruikt, zodat enkel het dieper gelegen vet kon worden opgezogen. Door deze vrij brute techniek werden er soms echter ook andere weefsels dan vet weggezogen. Momenteel zijn de technieken van onze liposculptuur veel verfijnder, waardoor de vetverwijdering veel efficiënter verloopt.

Liposuctie: DE INGREEP

Een stof op basis van phosphatidylcholine wordt bij een lipolyse ingespoten. Bij Kliniek BeauCare wordt een lipolyse steeds gecombineerd met een vibro liposculptuur.

Liposuctie: Zones te behandelen

De meest frequent behandelde zones zijn buik, heupen, billen en hals. Deze locaties zijn het meest onderhevig aan abnormale vetophopingen. Om van een mooi resultaat te kunnen genieten is het van groot belang om een nog voldoende elastische huid te hebben .

1. Hals / dubbele kin
2. Borsten
3. Bovenarmen
4. Maag
5. Onderbuik
6. Heupen
7. Deel tussen onderbuik en heupen
8. Pubis
9. Rijbroek
10. Binnenkant dijen (bovenste deel)
11. Voorkant dijen
12. Binnenkant dijen (onderste deel)
13. Voorkant knieën
14. Binnenkant knieën
15. Nek
16. Schouderbladen
17. Rugrollen onder de beha
18. Taillerollen
19. Onderkant rug
20. Boven de stuit
21. Billen
22. Bilplooien
23. Achterkant dijen

 

MOGELIJKHEDEN LIPOSUCTIE

De bedoeling van liposuctie is om het lichaam te harmoniseren en niet om gewicht te verliezen of te vermageren. Lokaal opgestapelde vetten kunnen worden aangepakt mits liposuctie.

De kunst bestaat er in om een mooi en symmetrisch resultaat te behalen. Onregelmatigheden in je huid, kunnen helaas niet opgelost worden mits liposuctie.

Het is uiteraard belangrijk om beroep te doen op een ervaren plastisch chirurg, zodat je liposuctie of liposculptuur in veilige omstandigheden wordt uitgevoerd.

TECHNIEK LIPO

Er worden op bepaalde plekken van je lichaam kleine sneetjes aangebracht, langs waar canules worden aangebracht om het overtollig vet te verwijderen. Na afloop van de ingreep worden deze sneetjes gehecht.

Lipo wordt bijna altijd onder algemene verdoving uitgevoerd.

LIPOSUCTIE: foto’s voor en na

 

 

The BeauCare quality

Liposculptuur: Prijs

Liposculptuur hals en kaakcontour 2450
incl. BTW
1 zone (beide zijden) 1950
incl. BTW
2 zones (beide zijden) 2250-2450
incl. BTW
3 zones (beide zijden) 2450-2950
incl. BTW
4 zones (beide zijden) 2950 - 3450
incl. BTW
5 zones (beide zijden) 3450 - 3900
incl. BTW
Retouche liposculptuur 1250
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]