Home Ingrepen mini buikwandcorrectie

Heeft u enkel last van huidoverschot of buikspierproblemen in de onderbuik? Dan is een mini buikwandcorrectie de ideale oplossing. Een mini buikwandcorrectie kan ook gecombineerd worden metliposuctie voor nog betere resultaten. Deze ingreep is vooral aangewezen voor mensen met lokale vetophopingen, een slechte huidelasticiteit en minder strakke rechte buikspieren in het gebied onder de navel

MINI BUIKWANDCORRECTIE: DE INGREEP

De plastisch chirurg maakt het overtollig huidoverschot en het onderhuids vetweefsel los van de buikwand tot aan de navel. Hiervoor wordt er een dwarse incisie in de onderbuik gemaakt. De twee rechte buikspieren onder de navel worden aangespannen en weer strak toegehecht. De losgemaakte laag wordt naar beneden getrokken, waarna het overtollig vetweefsel wordt verwijderd. Daarna wordt de losgemaakte laag opnieuw mooi toegehecht. De navel wordt niet verplaatst. Tijdens dezelfde ingreep kan ook het overtollig vet van de buik worden weggenomen.

De mini buikwandcorrectie gebeurt onder volledige verdoving en neemt tussen1.5 en 2 uur in beslag. Toch kan u nog dezelfde dag naar huis voor een rustig verder herstel.

MINI BUIKWANDCORRECTIE: POSTOPERATIEVE ZORGEN

In vergelijking met de totale buikwandplastiek is de mini buikwandcorrectie minder ingrijpend en laat deze ook minder littekens na. Het onopvallend litteken bevindt zich in de bikinilijn en is dus niet zichtbaar rond de navel. Na de operatie kan het litteken wat rood zijn maar dit verbleekt reeds na enkele maanden.

BUIKWANDCORRECTIE: KOSTEN en prijzen

Klik hier om meer info te ontvangen over de prijs van een buikwandcorrectie.

 

The BeauCare quality

Buik: Prijs

Mini buikwandcorrectie 3450
incl. BTW
Abdomino plastie / buikwandcorrectie 3450 - 3950
incl. BTW
Bredere incisie 900
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]