Home Ingrepen oorcorrectie

Na een oorcorrectie of otoplastiek kan u onmiddellijk naar huis. U dient wel enkele uren goed uit te rusten met het hoofd hoger dan de rest van het lichaam. Normaal gezien heeft u geen last van napijn. Indien nodig kan een gewone pijnstiller zoals Paracetamol de pijn verzachten.

U dient na de oorcorrectie gedurende één week dag en nacht een hoofdverband te dragen om het oor in de juiste positie te behouden. Het verband moet dicht blijven en mag niet nat worden.

De hechtingen worden na 10 dagen reeds verwijderd en vanaf dan hoeft u enkel ’s nachts nog een zwachtel of stevige band te dragen gedurende 3 weken. De meeste mensen hervatten dan ook het werk na 10 dagen.

De eerste weken na de oorcorrectie kan de oorschelp wat rood, gevoelig of gezwollen zijn maar dit verdwijnt geleidelijk aan. Ook zware inspanningen zoals sport kan u de eerste weken best vermijden. De hierdoor veroorzaakte bloeddruktoename kan nabloedingen veroorzaken.

Na de oorcorrectie is er slechts een klein onopvallend litteken te zien aangezien de incisie aan de achterzijde van de oorschelp gemaakt wordt. Het rode lijntje van het litteken zal na 18 maanden wit worden. U kan reeds na 3 maanden genieten van een blijvend en tevreden resultaat.

OORCORRECTIE: KOSTEN

Klik hier om meer info te ontvangen over de prijs van een oorcorrectie.

 

The BeauCare quality

Oor: Prijs

Oorcorrectie (beide zijden) 2350
incl. BTW
Oorlelcorrectie 1300
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]