Home Ingrepen halslift

Ter hoogte van de hals of de kin krijgen we vaak op oudere leeftijd te kampen met huidverslapping. Een halslift of halscorrectie kan overtollige, gerimpelde huid wegwerken.

Een halslift kan gecombineerd worden met een ooglidcorrectie, een liposculptuur, een facelift en/of een mini-lift.

HALSLIFT: DE INGREEP

Een halslift bij Kliniek Beaucare duurt ongeveer twee uur en gebeurt meestal onder een slaapverdoving. Toch kan u reeds dezelfde dag naar huis.

Om de oorlel heen wordt bij een halslift een insnede gemaakt voor en achter het oor. Op deze manier maakt de plastisch chirurg de huid van de hals los en trekt die strak om een maximaal resultaat te verkrijgen. De plastisch chirurg maakt tijdens de halslift ook soms een kleine insnede onder de kin, om het onderhuids vetweefsel weg te zuigen (liposculptuur) en de onderliggende spieren en bindweefsel strakker te hechten.

De plastisch chirurg brengt na de operatie een los verband aan dat na één dag mag worden verwijderd of volgens de instructies van de chirurg. In het begin kan u na de halslift/halscorrectie misschien wat last hebben van bloeduitstortingen of zwelling maar deze verdwijnen na een tijdje spontaan. Na één week bent u dan ook verlost van de nodige hechtingen.

De littekens kunnen wat rood en dik zijn maar zullen na een tijdje nog nauwelijks zichtbaar zijn aangezien ze vanzelf vervagen. Het resultaat van een halslift kan u na drie maanden bewonderen en is blijvend.
Om een mooi resultaat te bekomen, wordt de halslift (halscorrectie) vaak samen met een minilift (mini facelift) uitgevoerd.

HALSLIFT: foto’s voor en na

 

The BeauCare quality

Gelaat: Prijs

Mini facelift (S-lift/MACS-lift) 3450 – 3920
incl. BTW
Mini facelift + bovenoogleden 4350
incl. BTW
Mini facelift + onderoogleden 4650
incl. BTW
Mini facelift + onder- en bovenoogleden 5250
incl. BTW
Halslift 2950
incl. BTW
Mini facelift + halslift 4950
incl. BTW
Mini facelift + halslift + onder- en bovenoogleden 6950
incl. BTW
Mini facelift + halslift + bovenste oogleden 5950
incl. BTW
Lipo hals (indien samen met facelift) 800
incl. BTW
Lokale/ algemene Anesthesie: te bespreken
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]