Home Ingrepen ooglifting

Niet enkel vermoeidheid of een gebrek aan slapen veroorzaken wallen. Bij sommige mensen zijn deze reeds van bij hun geboorte aanwezig. Als het erfelijk bepaald is, dan zijn er niet echt hulpmiddelen die deze wallen kunnen weghelpen, maar je kunt ze wel gaan proberen verbergen.

De meest voorkomende oorzaak van wallen onder de oogleden is een verdikking door overtollig vetweefsel. Dit geeft de ogen een vermoeide uitstraling. Soms doet zich dit al op jonge leeftijd voor.

Als de wallen onder de ogen vetophopingen zijn, kan je niet veel meer doen dan opteren voor plastische chirurgie. Anderzijds zijn vochtophopingen of donkere kringen onder de ogen eerder een fenomeen doordat de huid onder de ogen heel dun is en dus meer gevoelig dan op andere plaatsen.

Roken, slechtwerkende organen, stress, luchtvervuiling en vermoeidheid kunnen enkele mogelijke oorzaken van zulke vochtophopingen zijn.

Bij de onderste oogleden wordt in het algemeen minder huid verwijderd, maar is de correctie van het vet en dus de wallen belangrijker. Het vet wordt niet alleen verwijderd, maar vooral van plaats veranderd om de vaak storende gleuf onder de wallen te herstellen.

Via een ooglifting of een ooglidcorrectie worden de oogleden gecorrigeerd.

Ooglifting kunnen we onderverdelen in drie verschillende technieken : de bovenste ooglidcorrectie, de onderste ooglidcorrectie en daarnaast ook de wenkbrauwlift.

Indien het probleem niet bij de oogleden ligt, maar te wijten is aan te laag hangende wenkbrauwen dan kan een wenkbrauwlift een oplossing bieden.

 

The BeauCare quality

Ogen: Prijs

Bovenste ooglidcorrectie 1550
incl. BTW
Onderste ooglidcorrectie 2250
incl. BTW
Bovenste en onderste ooglidcorrectie 3450
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]