Home Rimpelbehandeling door injectie van Botox®

In de loop der jaren laat onze mimiek zijn sporen na. Door veelvuldig onze gezichtspiertjes aan te spannen en tevens mits zwaartekracht zullen er rimpels ontstaan, zelf wanneer je gelaat in ontspannen toestand is. Deze rimpels zullen mee je expressie bepalen. Een rimpelbehandeling in Sint-Job-in-’t-Goor is hiertoe een snelle, veilige en uitermate efficiënte oplossing.

Patiënten uit Nederland en uit de streek van Schilde, Schoten en Brasschaat vinden hier een gespecialiseerde arts.

Botox® INJECTIES TEGEN RIMPELS

Een spierontspanner is een succesvol en veilige methode, die al meer dan 20 jaar wordt toegepast. Botox® is een erg populaire behandeling om het gelaat te verjongen.

Botuline toxine wordt met een fijn naaldje rechtstreeks in de te behandelen spier gespoten. Botox® verlamt de spieren, waardoor de overactiviteit van de mimiekspiertjes verminderd wordt. Je gezichtsspiertjes zullen tijdelijk ontspannen, waardoor je rimpels plaatselijk verdwijnen.

Deze injecties zijn in het bijzonder geschikt voor de behandeling van kraaienpootjes, frons- en voorhoofdsrimpels. Deze injecties kan je zonder verdoving laten uitvoeren en gebeurt in principe onmiddellijk tijdens je consultatie. Na de behandeling kan je je normale activiteiten hervatten.

Het effect van een Botox® behandeling merk je na drie tot vijf dagen en houdt zo’n zes maanden aan. Indien je wenst kan je na deze termijn opnieuw injecties laten uitvoeren.

BEHAALDE RESULTATEN VAN RIMPELBEHANDELING DOOR MIDDEL VAN BOTULINE TOXINE

Botox® wordt aangeraden om rimpels te voorkomen. Je gelaat zal jonger en relaxter lijken en je huid zal veel gladder zijn. Onze arts zal je raad geven en inlichten over de meest geschikte behandeling voordat je injecties worden ingespoten. Voor verdere informatie over rimpelbehandeling raden wij je aan contact op te nemen met Kliniek BeauCare.

The BeauCare quality

EENVOUDIGE EN EFFICIENTE RIMPELBEHANDELING

Na zo’n 3 tot 5 dagen zal je het effect van een Botox® inspuiting merken en dit resultaat zal 3 tot 6 maanden aanhouden. Om een optimaal resultaat te garanderen raden wij je aan om deze inspuitingen 2 tot 3 keer per jaar te herhalen en dit gedurende de eerste twee jaar. Na deze termijn volstaan injecties om de 8 à 12 maanden.

TE BEHANDELEN ZONES MET Botox® INJECTIES

De gebruikte hoeveelheid Botox® zal bepaald worden door de manier van samentrekken van de gelaatsspiertjes die de expressierimpels veroorzaken. Bedoeling is om de spiersamentrekkingen te reduceren, zonder dat je mimiek wordt gewijzigd. Om de rimpels van je gelaat te beperken (zoals voorhoofdsrimpels, fronsrimpel en kraaienpootjes) kan een preventieve injectie met Botox® je helpen. Zo kunnen ook de rimpeltjes boven en onder je lippen met Botox® worden aangepakt, evenals de mondhoeken.

In onze vestiging in Sint-Job-in-‘t-Goor zal je geholpen worden met botuline toxine injecties.

BOTULINE TOXINE INJECTIES TEGEN OVERMATIG ZWETEN (HYPERHIDROSIS)

Zweetkliertjes, die zweet produceren, zitten verspreid over je huid. De temperatuur van je lichaam wordt geregeld door je zweetproductie. Bij warm weer ga je zweten en dus water verdampen, hetgeen je huid afkoelt en je temperatuur doet zakken.

Patiënten die hinder ondervinden van overmatig zweten of hyperhidrosis maken meer zweet aan dan nodig is voor de temperatuurregeling van je lichaam. Indien je meer dan 10 gram zweet op 5 minuten in één oksel produceert, dan spreekt men over overmatig zweten.

Vaak stelt het probleem van overmatig zweten in je handpalmen, voetzolen en oksels zich reeds vanaf je kindertijd. Hyperhidrosis manifesteert zich soms ook pas op latere leeftijd. Vaak zijn aandoeningen zoals slaapapneu, een te snel werkende schildklier of diabetes hiervan de oorzaak.

Overmatig zweten is erg onprettig en treft ongeveer één persoon op honderd.

Om je zweetprobleem in te perken kan je zelf ook enkele maatregelen treffen zoals het dragen van katoenen kledij, regelmatig kledij verwisselen, deodorant gebruiken en regelmatig douchen.

Helpen deze middeltje niet, dan kan je Botox® laten inspuiten in onze vestiging nabij Antwerpen en Brasschaat.

Je zweetklieren zullen na inspuiting met Botox® minder vocht aanmaken. Het resultaat is al merkbaar zo’n drie dagen na je inspuiting.

Het zweetvolume neemt volgens wetenschappelijke studies met 87% af. Het resultaat van de inspuiting is optimaal na twee weken en houdt ongeveer 6 à 9 maanden aan. Na deze termijn kan je een nieuwe inspuiting overwegen.

Spierontspanner (op basis van Botuline toxine) en filler rimpelvuller (op basis van hyaluronzuur): Prijs

Hyaluronzuur injectie 0,5 cc 220
incl. BTW
Hyaluronzuur injectie 1 cc 350
incl. BTW
Botuline toxine eerste zone 130
incl. BTW
Botuline toxine tweede extra zone 120
incl. BTW
Botuline toxine derde extra zone 110
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]