Home Ingrepen borstverkleining

De dag van vandaag zijn er veel vrouwen die onnodig lijden door te zware of hangende borsten. Om esthetische of medische redenen laten zij een borstverkleining doen. Hierdoor verdwijnen schouder- of rugklachten en de eventuele psychische problemen. Samen met de plastisch chirurg wordt er voor een borstverkleining in België een nieuwe cupmaat gekozen. Bij een borstreductie heeft u niet alleen kleinere maar ook stevigere borsten dankzij het liftend effect.

BORSTVERKLEINING IN BEGIË: DE INGREEP

Eerst en vooral is het verstandig te weten wat het verschil is tussen een borstverkleining en eenborstlift. Bij een borstverkleining wordt er namelijk vetweefsel weggenomen en bij een borstlift niet.

Een borstverkleining in België bij Beaucare gebeurt steeds onder algemene verdoving en duurt gemiddeld twee à drie uur. Voor deze ingreep worden 2 incisies gemaakt. Eén rond het tepelhof en de tweede van het tepelhof naar de borstplooi toe. De overtollige huid en vet- en/of klierweefsel wordt verwijderd, waarna de huid, de tepel en het tepelhof worden herschikt. Men kan ook opteren om tijdens de borstverkleining in België bij Beaucare onmiddellijk een tepelcorrectie of tepelhofverkleining te laten uitvoeren.

Onderhuids worden soms drains aangebracht om overtollig wondvocht via fijne buisjes af te voeren. Deze drains worden na 2 à 3 dagen opnieuw verwijderd. Om littekens zoveel mogelijk te beperken, worden de incisies gehecht met zeer fijn materiaal. De hechtingen van de borstreductie worden na 2 weken verwijderd.

Aangezien het resultaat van een borstverkleining definitief is, raden wij vrouwen die wensen te vermageren aan dit te doen vóór de operatie. Bij borsten die onderhevig zijn aan vermageren, bestaat de kans dat ze mee vermageren en dus ongewenst uitzakken.

BORSTVERKLEINING: KOSTEN

Klik hier om meer info te ontvangen over de prijs van een borstverkleining.

 

The BeauCare quality

Borst: Prijs

Borstvergroting met Cohesieve Siliconengel gevulde micro getextureerde prothesen van 200 tot 600cc 3300
incl. BTW
Vervangen van borst prothesen 3300
incl. BTW
Borstreductie 3600 – 4950
incl. BTW
Borstlift zonder prothesen 3600 – 4650
incl. BTW
Borstlift in combinatie met prothesen 5950 - 6950
incl. BTW
Kapselvoming meerprijs 950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]