Home Ingrepen borstreductie

BORSTREDUCTIE: POSTOPERATIEVE ZORGEN

Een borstreductie bij Beaucare gebeurt onder volledige verdoving en duurt gemiddeld 2 à 3 uur.

Ondanks de volledige verdoving kan u toch nog dezelfde dag naar huis. Om het overtollig wondvocht snel af te voeren worden er drains gebruikt. Deze worden meestal na ongeveer 3 dagen verwijderd.

Na de borstreductie wordt er onmiddellijk een stevige BH aangemeten die uw borsten een maand dienen te ondersteunen. Het spreekt voor zich dat sport en zware inspanningen de eerste weken best vermeden worden. Na 1 week kunnen de meeste patiënten terug rustig het werk hervatten.

Er zal steeds een litteken zichtbaar zijn rond de tepel en vaak een verticale lijn van het tepelhof naar de borstplooi toe. Dankzij de geavanceerde techniek van Beaucare is er geen litteken te zien in de borstplooi (de omgekeerde T of ankerlitteken).

Eerst kunnen de littekens van de borstreductie wat rood zien. Na een half jaar beginnen deze littekens stilaan te verdwijnen doordat de rode kleur wegtrekt. Best kan men na 2 weken de littekens voorzichtig insmeren met een hydraterende crème.

Heel uitzonderlijk moet het litteken achteraf nog wat bijgewerkt worden. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving met mooie resultaten achteraf.

Dankzij een borstreductie heeft u dus niet alleen kleinere maar ook stevigere borsten. Een borstreductie is een ingrijpende operatie maar voor de meeste vrouwen een positieve ervaring.

 

The BeauCare quality

Borst: Prijs

Borstvergroting met Cohesieve Siliconengel gevulde micro getextureerde prothesen van 200 tot 600cc 3300
incl. BTW
Vervangen van borst prothesen 3300
incl. BTW
Borstreductie 3600 – 4950
incl. BTW
Borstlift zonder prothesen 3600 – 4650
incl. BTW
Borstlift in combinatie met prothesen 5950 - 6950
incl. BTW
Kapselvoming meerprijs 950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]