Home Ingrepen abdominoplastiek

ABDOMINOPLASTIEK: POSTOPERATIEVE ZORGEN

Abdominoplastiek wordt uitgevoerd onder algemene verdoving, doch kan u nog dezelfde dag naar huis onder begeleiding van familie of vrienden. Om het overtollig bloed en wondvocht snel te kunnen afvoeren, plaatst de plastisch chirurg meerdere drains in de wond. Deze worden 2 à 5 dagen na de ingreep opnieuw verwijderd.

Beaucare raadt u aan om de eerste dagen na de abdominoplastiek met extra kussens onder de knieën en het hoofd te slapen. Op deze manier wordt de spanning op de wondranden verzacht. Ook is het aangeraden een speciaal korset te dragen gedurende 3 tot 6 weken waardoor een optimale positie van de buik wordt verzekerd.

Na het verwijderen van de drains mag u de buikband even uitdien voor een snelle douche.

Hechtingdraadjes worden na 14 dagen verwijderd. Het is aan te raden de eerste acht weken na de ingreep niet te sporten.

Na de abdominoplastiek kunnen de littekens aanvankelijk wat rood en knobbelig zijn. Hiertegen kan u de littekens voorzichtig inmasseren met een hydraterende crème. Doordat een groot oppervlak van de buik werd losgemaakt, is het mogelijk dat de buikhuid een tijdje minder gevoelig is. In het begin is dit even wennen maar dit rare gevoel verdwijnt reeds na enkele maanden.

De meeste resultaten van de abdominoplastiek zijn te bewonderen na zes tot twaalf weken. De meeste mensen kunnen afhankelijk van de ingreep na twee tot vijf weken het werk opnieuw hervatten.

 

The BeauCare quality

Buik: Prijs

Mini buikwandcorrectie 3450
incl. BTW
Abdomino plastie / buikwandcorrectie 3450 - 3950
incl. BTW
Bredere incisie 900
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]