Home Ingrepen lymfedrainage

LIPOSCULPTUUR: POSTOPERATIEVE ZORGEN

De dag van de ingreep kan u nog naar huis onder begeleiding. U mag niet zelf met de auto rijden. Enkele uren na de liposculptuur kan echter vocht uit de wondjes vloeien. Het betreft hier de ingebrachte vloeistof, maar dit vochtverlies houdt een kleine poos nadien spontaan op.

Onmiddellijk na de liposculptuur wordt u een speciale lipopanty aangemeten. Die lipopanty gaat de vervelende zwelling tegen en dient vier weken gedragen te worden. Om te douchen kunt u de lipopanty uiteraard even uitdoen. Wel wordt aanbevolen om hier twee tot vier dagen mee te wachten. U kan deze ook zelf wassen.

Net als het stimulerende effect van een lymfedrainage (massage ter activering van de vochtcirculatie) voor een liposculptuur , wordt ook lymfedrainage aangeraden na de ingreep. Deze lymfedrainage versnelt namelijk de vochtafdrijving en ontzwelling.

WAT U MAG DOEN EN NIET DOEN

Na amper één week kunt u uw dagelijkse bezigheden probleemloos hervatten. Met intensief sporten wacht u beter een viertal weken. U bent na 4 weken hersteld en dan kan u ook zwaar lichamelijk werk weer aan.

Dankzij de positieve effecten van de lymfedrainage en de lipopanty is de zwelling na gemiddeld twaalf weken volledig verdwenen en kunt u het resultaat van de ‘lipo’ bewonderen.

De zon kunt u de eerste weken best mijden.

Na verloop van tijd worden eventuele littekens quasi onzichtbaar. Het resultaat van een liposculptuur is definitief. Eens de puberteit voorbij is, stopt het menselijk lichaam namelijk met de aanmaak van vetcellen.

En vermits een liposculptuur net die cellen permanent verwijdert, garandeert deze ingreep dus blijvende resultaten. Door verkeerde eetgewoontes kunnen de resterende vetcellen wel nog opzwellen. Hiervoor is echter een gezonder leefpatroon nodig.

The BeauCare quality

Liposculptuur: Prijs

Liposculptuur hals en kaakcontour 2450
incl. BTW
1 zone (beide zijden) 1950
incl. BTW
2 zones (beide zijden) 2250-2450
incl. BTW
3 zones (beide zijden) 2450-2950
incl. BTW
4 zones (beide zijden) 2950 - 3450
incl. BTW
5 zones (beide zijden) 3450 - 3900
incl. BTW
Retouche liposculptuur 1250
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]