Home Ingrepen schaamlipverkleining

Veel vrouwen waarbij de binnenste of kleine schaamlippen in verhouding met de buitenste schaamlippen te groot zijn, kiezen voor een schaamlipverkleining. Spijtig genoeg bestaat er hierrond nog steeds een taboe.

Een schaamlipverkleining wordt wekelijks uitgevoerd bij Kliniek BeauCare. Je hoeft niet beschaamd te zijn om je te laten helpen.

Een schaamlipverkleining kan een oplossing bieden voor vrouwen die zowel esthetische als lichamelijke hinder ondervinden. Ze hebben er last van bij het sporten, het dragen van strakke kledij of tijdens het vrijen.

SCHAAMLIPVERKLEINING: DE INGREEP

Bij een schaamlipverkleining worden enkel de kleine schaamlippen, of binnenste schaamlippen die bedekt zijn met slijmvlies, verkleind. De grote schaamlippen worden niet gecorrigeerd. De schaamlipverkleining is een relatief eenvoudige ingreep.

Op voorwaarde dat de biologische functie van de schaamlippen niet verstoord wordt, kan je zelf de nieuwe grootte van de schaamlippen van de vulva bepalen. Een schaamlipverkleining gebeurt onder plaatselijke verdoving waardoor je nog dezelfde dag naar huis kan. De plastisch chirurg verwijdert het overtollig weefsel en hecht het wondje met een oplosbare draad. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de ‘zigzag-hechting’. Deze zorgt ervoor dat het litteken soepel blijft en niet samentrekt tijdens de genezing.

De schaamlipverkleining duurt gemiddeld één uur en u kan nadien onmiddellijk naar huis.

The BeauCare quality

Labia: Prijs

Schaamlipverkleining 1690
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]