Home Ingrepen nazorg

U ontdekt hier alles wat u moet weten over de nazorg van een borstlift. Na het liften van de hangende borsten of ‘hangborsten’ mag u nog dezelfde dag naar huis. De ingreep duurt gemiddeld twee tot drie uur. Om het overtollig wondvocht snel te kunnen afvoeren, worden er tijdens de ingreep onderhuids enkele drains (fijne buisjes) geplaastst. De drains worden twee à drie dagen na de ingreep verwijderd.

Om de littekens zoveel mogelijk te beperken worden de wondjes gehecht met zeer fijn materiaal. Deze hechtingen worden 12 à 14 dagen na de borstlift verwijderd.

Voor de nazorg van de borstlift is het belangrijk een stevige BH te dragen gedurende één maand na de ingreep. Deze zorgt voor een perfecte ondersteuning en positionering van de borsten. De speciale BH wordt onmiddellijk na de borstlift aangemeten. Zware inspanningen zoals sporten worden best vermeden tijdens de eerste weken. Toch kan u reeds na een weekje terug aan het werk.

Een ervaren plastisch chirurg van Beaucare gebruikt een geavanceerde techniek zonder incisie in de borstplooi. Op deze manier heeft u geen last van een omgekeerde T of ankerlitteken. Wel zal er een litteken zijn rond de tepel en verticaal van de tepel naar de borstplooi toe. U geniet dus van een mooier resultaat met minder littekens .

Tijdens de nazorg van de borstlift is het aangeraden de littekens voorzichtig te masseren met een hydraterende crème. Op deze manier zullen de littekens sneller genezen en zal de rode kleur sneller verdwijnen. De nazorg van de borstlift is dan ook een belangrijke fase in het herstellingsproces.

Indien de tepels verplaatst worden is het gevoel van de tepels soms tijdelijk verstoord. Uw tepels kunnen ongevoelig of eerder overgevoelig zijn aanvankelijk. Meestal herstelt dit gevoel zich na enkele maanden.Permanent gevoelsverlies in de tepels kan uitzonderlijk optreden indien er een bloedstoornis is.

Dit risico kan vermeden worden door minstens zes weken voor de operatie en zes weken na de operatie te stoppen met roken.

Heel uitzonderlijk moet het litteken achteraf worden gecorrigeerd. Deze correctie is afhankelijk van de gebruikte operatietechniek en gebeurt onder plaatselijke verdoving. Ook dan kan u nog rekenen op een bevredigend resultaat.

BORSTLIFT: KOSTEN

Klik hier om meer info te ontvangen over de prijs van een borstlift.

 

The BeauCare quality

Borst: Prijs

Borstvergroting met Cohesieve Siliconengel gevulde micro getextureerde prothesen van 200 tot 600cc 3300
incl. BTW
Vervangen van borst prothesen 3300
incl. BTW
Borstreductie 3600 – 4950
incl. BTW
Borstlift zonder prothesen 3600 – 4650
incl. BTW
Borstlift in combinatie met prothesen 5950 - 6950
incl. BTW
Kapselvoming meerprijs 950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]