Ingrepen borstimplantaten

In onze kliniek werken we met de nieuwe generatie van cohesieve silicongel borstimplantaten. Deze borstprothesen zijn veilig omdat ze een stevige omhulsel hebben en ze gevuld zijn met een vaste silicongel die niet in het lichaam verspreidt wordt indien de prothese zou scheuren. De siliconen prothesen of implantaten geven uw borst een mooie vorm.

Naast de maat van het borstimplantaat speelt ook het profiel een belangrijke rol voor de look van je borsten. Het profiel bepaalt de volheid in het bovenste deel van de borst.

Zo kunnen we in een bepaald volume drie verschillende profielen aanbieden:

 • borstimplantaten met een laag profiel zijn breed en plat en hebben een minieme projectie,
 • een medium profiel borstimplantaat is smaller en heeft meer projectie, wat resulteert in vollere borsten. Dit is een goede optie voor dames die smal gebouwd zijn,
 • een hoog profiel borstprothese is bolvormig, wat zorgt voor meer vulling in het bovenste deel van de borsten.

VERSCHILLENDE SOORTEN BORSTIMPLANTATEN

Het aanbod aan borstimplantaten is groot. Ze kunnen verschillen qua vulling, vorm, maat, oppervlak en uiteraard ook kwaliteit. Het vulmateriaal kan verschillen en het oppervlak kan ruw of glad zijn.

Je goed informeren is de boodschap.

De maat van de borstimplantaten wordt uitgedrukt in gram en dus niet in cups, vermits deze laatste immers zeer subjectief zijn. Vrouwen kiezen meestal voor een naatuurlijk resultaat, dat in harmonie is met hun eigen lichaam. Uiteraard kunnen ook grotere volumes besproken worden.

Deze mogelijkheden worden uitgebreid met uw plastisch chirurg besproken.

Zelf gebruiken wij uiteraard enkel 100% veilige, medisch goedgekeurde, hoogkwalitatieve borstimplantaten.

HET GEVAAR VAN KAPSELVORMING

Borstimplantaten worden zeer snel als iets van zichzelf ervaren. Dit belet evenwel niet dat het menselijk lichaam kapselvorming ontwikkeld als reactie op die vreemde voorwerpen. Met sommige borstimplantaten loopt u echter slechts een klein risico op kapselvorming. Opnieuw een reden om u goed te laten informeren over de soorten prothesen.

Rond het implantaat reageert het weefsel op de aanwezigheid van dit implantaat door littekenvorming.

Rond de prothese wordt zo een kapsel gevormd. Kapselvorming is dus een normale reactie van de weefsels rondom de prothesen, maar de dikte van het kapsel hangt dus af van uw eigen lichaamsreactie en het oppervlak van de prothese (ruw of glad). Bij borstimplantaten trekt het kapsel soms samen, wat harde en pijnlijke borsten kan veroorzaken. Bij een ruw oppervlak van de prothese, in tegenstelling met een glad oppervlak, is een zekere weefsel ingroei mogelijk waardoor de kans op kapselsamentrekking kleiner is.

Patient reviews

Borstvergroting

10/10
on 18/02/2016
Deze kliniek is een aanrader. Mijn dank aan jullie allemaal van de zeer ervaÍen en kundige chirurgen en anesthesisten tot het vriendelijke personeel. Bij jullie klopt alles. Hier wordt niets aan de toeval overgelaten.
Mijn borstvergroting bij Kliniek BeauCare

De volgende punten kwamen naar voren:

 1. Mooie en zeer modeme kliniek,
 2. Alles zeer schoon,
 3. Zeer wiendelijke ontvangst aan receptie,
 4. Zeer kundig personeel,
 5. Goed en kundig advies van chirurg Dr. Wim Danau,
 6. Mooie Website,
 7. Goede reviews over deze kliniek,
 8. Zeer modeme operatiekamer,
 9. Geen wonddrains maar de wond werd dichtgeschroeid daardoor geringe kans op infecties,
 10. Elk implantaat heeft een serienummer zowel links als rechts (tevens garantiebewijs
  meegekregen),
 11. Operatiebed was verwarmd,
 12. Zeer goede documentatie meegekregen wat je wel en niet mag doen in de eerste 6 weken.

De grootte van de implantaten kan worden beperkt door de kenmerken van uw borstweefsel en de elasticiteit van de huid. Er moet voldoende elastische huid aanwezig zijn om het gewenste implantaat volledig te bedekken. Implantaten die eigenlijk te groot zijn voor de beschikbare hoeveelheid huid en borstweefsel kunnen zichtbaar of voelbaar blijven onder de huid. Dat kan het effect dat u wilde bereiken bederven. Bovendien hebt u meer kans op complicaties. Ook na een borstvergrotende operatie staat het lichaam bloot aan het normale verouderingsproces en zal het uitzicht ervan na verloop van jaren veranderen.

 

The BeauCare quality

Borst: Prijs

Borstvergroting met Cohesieve Siliconengel gevulde micro getextureerde prothesen van 200 tot 600cc 2950
incl. BTW
Vervangen van borst prothesen Meerprijs van 600
incl. BTW
Borstreductie 3100 – 4550
incl. BTW
Borstlift zonder prothesen 3100 – 4350
incl. BTW
Borstlift in combinatie met prothesen 6050 - 6950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's