Home Ingrepen rhinoplastiek

Er zijn twee belangrijke redenen waarom mensen kiezen voor rhinoplastiek of een neuscorrectie. Enerzijds om esthetische redenen. De neus is ver van het ideaal afgeweken en men zoekt naar een oplossing om de vorm van de neus aan te passen. Anderzijds kan dit zijn om lichamelijke redenen. Deze mensen hebben hoofdpijn of verstoppingen omwille van hun afgeweken neusvorm. Rhinoplastiek is dus dé oplossing in beide gevallen.

RHINOPLASTIEK: NEUSTIPCORRECTIE & NEUSOPERATIE

Rhinoplastiek varieert van een complexe tot relatief eenvoudige neusbrugcorrectie waarbij men de vorm of de grootte van de neus gaat aanpassen. Eveneens kan de vorm van de tip worden aangepast, de neusvleugels worden versmald of de bult op uw neusbrug worden verwijderd.

Er is wel een voorwaarde. Het gelaat moet namelijk volgroeid zijn. Men kan dus stellen dat rhinoplastiek geschikt is voor personen vanaf 18 jaar. Door de afname van de elasticiteit van de neus en het dunner wordende kraakbeen is rhinoplastiek ook op latere leeftijd mogelijk. Een te hoge leeftijd voor deze ingreep kan dus nooit een probleem zijn.

Na rhinoplastiek hebben onze patiënten doorgaans veel meer zelfvertrouwen en zijn ze verlost van hun angsten en complexen. Eerst wordt er wel met de chirurg een grondige analyse gemaakt van de bestaande vormen en het gewenste resultaat.

Belangrijk om te weten is dat de resultaten van rhinoplastiek niet snel zichtbaar zijn. Men kan pas na een jaar een grondige beoordeling van de resultaten opmaken. Hou dit in het achterhoofd voor realistische verwachtingen na uw rhinoplastiek.

NEUSTIPCORRECTIE: KOSTEN

Klik hier om meer info te ontvangen over de prijs van een neustipcorrectie.

The BeauCare quality

Rhinoplastiek en neustipcorrectie: Prijs

Gedeeltelijke neuscorrectie 3720 - 4350
incl. BTW
Volledige neuscorrectie 4350 - 4950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]