Ingrepen Macslift

De mini facelift is een veel gevraagde ingreep. De macs lift (minimal access cranial suspension) kent men onder meerdere benamingen zoals de s-lift, de soft lift of minilift. Via deze geavanceerder techniek tracht men een natuurlijke gezichtsverjonging te bereiken. Men kan vooral een duidelijk zichtbare verbetering waarnemen aan de hals, de kaak en de wangen.

De macs lift of minilift is minder ingrijpend dan de klassieke facelift. Door de kleinere incisie kent men een sneller genezingsproces. De macs lift staat voor duurzame resultaten, mini litteken en mini herstelperiode.

Macs lift: de ingreep

Tijdens de macs lift maakt de chirurg een kleine incisie aan de voorzijde van de oorschelp. Via deze kleine insnede wordt de huid van het gezicht (niet de hals) aangespannen met een speciale inwendige draad die terug naar boven toe bevestigd wordt. Nadien worden de huidoverschotten weggesneden en wordt de wonde mooi toegehecht. Meestal wordt onderhuids nog een drain aangelegd voor de verwijdering van overtollig vocht en bloed.

Als er sprake is van een dubbele kin, kan er ook een liposculptuur van de kin uitgevoerd worden.

De macs lift gebeurt onder plaatselijke verdoving en beide zijden van het gezicht worden op dezelfde manier behandeld. De chirurg heeft ongeveer twee uur nodig voor deze kleine ingreep.

 

The BeauCare quality

Gelaat: Prijs

Mini facelift (S-lift) 2450 – 2920
incl. BTW
Mini facelift + bovenoogleden 3950
incl. BTW
Mini facelift + onderoogleden 4100
incl. BTW
Mini facelift + onder- en bovenoogleden 4850
incl. BTW
Halslift 2400
incl. BTW
Mini facelift + halslift 3950
incl. BTW
Mini facelift + halslift + onder- en bovenoogleden 5950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's