Home Ingrepen figuurcorrectie

Een bodylift, chirurgische figuurcorrectie of bodybalance bestaat uit meerdere contour corrigerende ingrepen. Voor al deze ingrepen kan u bij Beaucare terecht. De bodylift bestaat voornamelijk uit liposculptuur (liposuctie), de armlift, de buikwandplastiek, de dijbeenlift en de borstcorrectie.

BODYLIFT: LIPOSCULPTUUR

Bij liposculptuur gaat men zich bij vrouwen vooral concentreren op de stapelingsvetten rond de navel, de heupen en de dijen. Bij mannen gaat men zich vooral richten ter hoogte van de taille. De overtollige vetcellen worden uit lokale vetophopingen door een ervaren plastisch chirurg weggezogen. Bij een bodylift wordt deze figuurcorrectie meestal gecombineerd met een andere correctie.

BODYLIFT: ARMLIFT

Bij een armlift gaat de plastisch chirurg overtollige huidoverschotten verwijderen en zorgen voor een strakkere huid. Deze relatief eenvoudige ingreep maakt ook deel uit van de bodylift en wordt vaak gecombineerd met liposculptuur. Deze behandeling verzekert u van mooie strakke bovenarmen.

BODYLIFT: BUIKWANDPLASTIEK

Ook altijd al een strakke buik willen hebben? Kies dan voor een buikwandplastiek bij Beaucare. Tijdens uw eerste consultatie met een ervaren plastisch chirurg wordt er, afhankelijk van de huidelasticiteit, de rechte buikwandspieren en de grootte van de lokale vetophopingen, geopteerd voor een mini-buikwandcorrectie of een totale buikwandplastiek.

BODYLIFT: DIJBEENLIFT

Maak nu een eind aan die overtollige slappe huid van uw dijen. Deze is meestal de oorzaak van gewichtsverlies, een zwangerschap of veroudering waardoor de elasticiteit van de dijen afneemt. De dijbeenlift is een efficiënte oplossing en kan gecombineerd worden met liposculptuur.

BODYLIFT: BORSTCORRECTIE

Veel vrouwen zijn niet tevreden met hun borsten. De grootte, de vorm of stevigheid bezorgt hen fysische of psychische klachten. Daarom opteren zij afhankelijk van hun complexen of klachten voor een borstverkleining, een borstvergroting of een borstlift. Tijdens een eerste gesprek bij Beaucare komt u alles te weten over de verschillende soorten implantaten, de ingreep en de postoperatieve zorgen. De meeste vrouwen zijn na een borstcorrectie bijzonder tevreden over de mooie resultaten.

 

The BeauCare quality

Bodylift: Prijs

Dijbeenlift 4950
incl. BTW
Bilplooicorrectie 3950
incl. BTW
Armlfit 2850
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]