Ingrepen liposculptuur

LIPOSUCTIE CORRIGEERT UW FIGUUR

De letterlijke betekenis van het woord liposuctie omvat het wegzuigen (suctie) van vet (lipo). De liposuctie kan eigenlijk aanzien worden als de voorloper van de liposculptuur .

Vandaag de dag worden ‘liposuctie‘ en ‘liposculptuur’ synoniem gebruikt. Aanvankelijk werden bij liposuctie grote ‘zuigbuizen’ gebruikt, waardoor enkel het dieper gelegen vet kon worden opgezogen.

Vaak werd er echter ook ander weefsel dan vetcellen opgezogen. Dankzij de nieuwe, verfijnde technieken van de liposculptuur gebeurt het verwijderen van vet nu veel efficiënter.

Liposuctie is een geschikte methode om vetophopingen (b.v. benen en buik) bij een normaal tot ideaal gewicht blijvend te verwijderen. Er worden juist zones behandeld die met intensief sporten of een dieet niet verminderen. Liposuctie is geen vermageringsbehandeling maar wel een figuurcorrigerende methode. Uw BMI mag niet meer dan 30 bedragen.

Complicaties komen zelden voor. Algemene complicaties die na elke soort operatie kunnen voorkomen zijn bloedingen, infecties, allergische reacties of slechte wondgenezing. U kan enkelen uren na de behandeling weer naar huis of naar uw hotel.

 

The BeauCare quality

Liposculptuur: Prijs

Liposculptuur hals en kaakcontour 1940
incl. BTW
1 zone (beide zijden) 1750
incl. BTW
2 zones (beide zijden) 1950 - 2250
incl. BTW
3 zones (beide zijden) 2250 - 2750
incl. BTW
4 zones (beide zijden) 2750 - 3150
incl. BTW
5 zones (beide zijden) 3150 - 3950
incl. BTW
Retouche liposculptuur 900
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's