Home Ingrepen neuscorrectie

Een neuscorrectie of rhinoplastiek kan zowel om lichamelijke als esthetische redenen aangewend worden.

Een neus kan enerzijds zo ver van het zogenaamde ideale beeld afwijken dat u het hinderlijk vindt.

Anderzijds kan een verkeerd gevormde neus aanleiding geven tot verstoppingen of hoofdpijn. Wel, in beide gevallen kan een neuscorrectie wenselijk zijn.

RHINOPLASTIEK: NEUSOPERATIE & NEUSTIPCORRECTIE

Een neuscorrectie is een cosmetisch chirurgische ingreep, waarbij de vorm en de grootte van de neus aangepast wordt. Zowel een gecompliceerde neusoperatie aan de neustip als de relatief eenvoudigeneusbrugcorrectie, vallen onder de noemer van rhinoplastiek.

Pas wanneer het gelaat volledig volgroeid is kan de neuscorrectie uitgevoerd worden. Waarmee bedoeld wordt dat je minimum achttien jaar moet zijn. Een ingreep op latere leeftijd is ook mogelijk,vermits het kraakbeen dunner wordt naarmate u veroudert en de elasticiteit van de neus dus kan afnemen. U bent dus nooit te oud om een neuscorrectie te ondergaan.

Rhinoplastiek is en blijft een zeer ingrijpende operatie met grote gevolgen voor het gezicht, het zelfvertrouwen en emotioneel welzijn. Net omwille van de complexe anatomie van de neus is een grondige analyse van de bestaande vorm en het gewenste resultaat noodzakelijk alvorens effectief tot een neuscorrectie over te gaan.

Een neuscorrectie is niet het soort operatie dat snel resultaat biedt. Het uiteindelijke beeld kan pas na een jaar goed beoordeeld worden. Het is belangrijk om zich hiervan bewust te zijn. Mensen met realistische verwachtingen zijn doorgaans dan ook heel gelukkig na hun rhinoplastiek.

NEUSCORRECTIE: KOSTEN

Klik hier om meer info te ontvangen over de prijs van een neuscorrectie.

 

The BeauCare quality

Rhinoplastiek en neustipcorrectie: Prijs

Gedeeltelijke neuscorrectie 3720 - 4350
incl. BTW
Volledige neuscorrectie 4350 - 4950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]