Home Ingrepen neusoperatie

Vooraleer over te gaan tot een neusoperatie of neuscorrectie is het verstandig u eerst zo grondig en volledig mogelijk te informeren bij uw plastisch chirurg. Een neusoperatie is een ingrijpende beslissing dus neem rustig de tijd.

Na de neusoperatie is het slijmvlies gezwollen. De neus kan hierdoor een tijdje verstopt zijn waardoor u twee weken uw neus niet mag snuiten. Een mogelijke oplossing hiervoor is een zoutoplossing. Om het bloeden te stoppen plaatst de plastisch chirurg na de neusoperatie twee neustampons die u 24 uur moet laten zitten. Hierdoor is het aangewezen door de mond te ademen.

Om de neus te beschermen wordt er een gipsspalk over de neus geplaatst. De eerste 48 uur kan het gezicht iets meer zwellen en verkleuren. Hierdoor kan de zwelling asymmetrisch worden terwijl de neusoperatie wel degelijk symmetrisch is uitgevoerd.

Sporten, tillen en bukken wordt ten zeerste afgeraden aangezien een stijgende bloeddruk moet vermeden worden. Daarom is het ook aan te raden op twee kussens te slapen en overdag rechtop te zitten en rond te lopen.

Het verband mag 10 dagen na de neusoperatie verwijderd worden. Een tablet Paracetamol kan helpen tegen eventuele pijn. Nu ziet men eindelijk de resultaten en ook de verkleuringen en zwellingen zijn grotendeels verdwenen. Na 14 dagen kan u dan ook uw dagelijkse activiteiten weer hervatten.

NEUSOPERATIE: KOSTEN

Klik hier om meer info te ontvangen over de prijs van een neusoperatie.

 

The BeauCare quality

Rhinoplastiek en neustipcorrectie: Prijs

Gedeeltelijke neuscorrectie 3720 - 4350
incl. BTW
Volledige neuscorrectie 4350 - 4950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]