Home Ingrepen vet verwijderen

Soms is het niet mogelijk om met veel lichaamsbeweging of een aangepast dieet verlost te geraken van vervelende vetophopingen. Vaak worden deze vetten opgeslaan onder invloed van hormonen. Vrouwen hebben het vaakst last van vetophopingen in de buurt van de navel, de heupen en de dijen terwijl mannen hiervan het vaakst last hebben ter hoogte van de taille.

De meest efficiënte behandeling voor een mooi en harmonisch lichaam is een liposculptuur of kortweg ‘lipo’. Voor het verwijderen van lokale vetophopingen is deze relatief eenvoudige ingreep de ideale methode. Deze behandeling wordt voornamelijk toegepast op de heupen, de billen, de dijen, de buik, de bovenarmen, de binnenkant van de knieën, de hals en de kin.

Een liposuctie is de oudere vorm van liposculptuur waarbij men letterlijk het vet (lipo) wegzuigt (suctie).

Vandaag de dag worden beide termen als synoniem ten opzichte van elkaar gebruikt. Dankzij de moderne technieken van liposculptuur kunnen mensen van alle leeftijden behandeld worden. Om de vetophopingen beter te kunnen lokaliseren is het aangeraden om vooraf te diëten en af te vallen. Een liposuctie is een correctie van het figuur en mag dus niet gezien worden als een eenvoudige vermageringsmethode. Een liter vet weegt amper 500 gr.

 

The BeauCare quality

Liposculptuur: Prijs

Liposculptuur hals en kaakcontour 2450
incl. BTW
1 zone (beide zijden) 1950
incl. BTW
2 zones (beide zijden) 2250-2450
incl. BTW
3 zones (beide zijden) 2450-2950
incl. BTW
4 zones (beide zijden) 2950 - 3450
incl. BTW
5 zones (beide zijden) 3450 - 3900
incl. BTW
Retouche liposculptuur 1250
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]