Home Ingrepen bilcorrectie

Zowel mannen als vrouwen die een bilvergroting overwegen vinden dat hun billen te klein of te plat zijn.

Door een esthetische ingreep zal de grootte en de vorm van de billen veranderen, door toedoen van een bilprothese.

BILVERGROTING: DE INGREEP

De ingreep aan de billen gebeurt onder volledige verdoving en neemt ongeveer één tot twee uur in beslag. Tussen de billen wordt ter hoogte van het staartbeen een incisie gemaakt van gemiddeld 5 cm.

Het implantaat wordt langs deze snede ingebracht en tussen de bilspieren geplaatst, met rondere en vollere billen als resultaat. Met oplosbare draad wordt de wonde in het lichaam in laagjes gehecht. De plastisch chirurg gebruikt voor de huid niet-oplosbare hechtingen.

Soms wordt een vergroting aan de billen gecombineerd met een dijbeenlift en een liposculptuur van de aangrenzende lichaamsstreken.

DE BILIMPLANTATEN

De grootte en de vorm van het implantaat voor de bilvergroting wordt in samenspraak met de plastisch chirurg gekozen. Vooraf wordt ook bekeken waar de incisie zal gemaakt worden en waar de bilprothese het best geplaatst wordt.

Wij gebruiken steeds implantaten gevuld met vaste siliconengel. Het is belangrijk om te weten dat in geval van scheurtjes deze protheses zeer natuurlijk aanvoelen en niet kunnen lekken.

Na een ingreep aan de billen kunt u dezelfde dag nog naar huis. De billen zullen gezwollen zijn en bloeduitstortingen kunnen optreden. Vermits de huid zich moet aanpassen aan de nieuwe omvang van de billen ervaart u mogelijkerwijs een gespannen gevoel in het behandelde gebied.

Denk eraan om de eerste weken na de bilvergroting dag en nacht een soort steunende onderbroek te dragen.

Vermijd ook om de billen de eerste 6 weken na de bilvergroting overdreven veel te belasten. Ook auto rijden wordt afgeraden, slapen doet u best niet op uw rug, voorover bukken is uit den boze en iets optillen of sporten worden best vermeden. Zitten dient u rechtop te doen!

 

The BeauCare quality

Billen: Prijs

Bilvergroting 5850
incl. BTW
Bilplooicorrectie 3950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]