Home Ingrepen tepelhofverkleining

De menselijke tepel bestaat uit twee delen. Enerzijds heeft u de tepel, anderzijds heeft u het tepelhof. De tepel is het centrale uitstekende gedeelte op de borst en het tepelhof is de zone rond de tepel donkerder van kleur. De tepel is in het algemeen gevoelig bij aanraking.

DE TEPELHOFVERKLEINING

Het gemiddeld tepelhof is ongeveer 4,5 cm groot en kan gemakkelijk door de plastisch chirurg worden gecorrigeerd. De tepelhofverkleining gebeurt dan ook onder lokale verdoving. Een te groot tepelhof gaat echter dikwijls gepaard met doorgezakte borsten. Indien er wordt geopteerd voor een borstverkleining of borstlift, past de plastisch chirurg het tepelhof onmiddellijk aan tot de gewenste grootte.

U kan ook kiezen voor een tepelhofverkleining zonder bijkomende chirurgie. Bij deze relatief eenvoudige ingreep wordt een kleine incisie rond de buitenkant van het tepelhof gemaakt. Nadien verwijdert de plastisch chirurg een stukje van de gepigmenteerde huid. Na de tepelhofverkleining houdt u een klein litteken over rond het tepelhof. U kan na de ingreep probleemloos borstvoeding geven aangezien de melkgangetjes intact worden gehouden.

 

The BeauCare quality

Tepel: Prijs

Tepelverkleining (tepelcorrectie) 1900
incl. BTW
Ingetrokken tepels 1900
incl. BTW
Tepelhofverkleining 1900
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]