Home Ingrepen ingetrokken tepel

Een ingetrokken tepel is een vaak voorkomend probleem bij vrouwen. Ongeveer 2% van de vrouwelijke bevolking heeft minstens één ingetrokken tepel. Een tepelcorrectie kan een oplossing bieden en gebeurt steeds onder plaatselijke verdoving.

TWEE TYPES INGETROKKEN TEPELS

Er bestaan twee verschillende types ingetrokken tepels. Het eerste type is een ingetrokken tepel die normaal gevormd is maar occasioneel naar binnen klapt. De plastisch chirurg voorkomt dit door een ringetje onder de huid te plaatsen. Bij een normale vorm van de tepel is dit een snelle en efficiënte ingreep zonder littekens. De melkgangetjes blijven intact waardoor u probleemloos verder borstvoeding kan geven.

Het tweede type is de slecht aangelegde ingetrokken tepel. Deze ingetrokken tepel is moeilijker te behandelen. Dit probleem begint vooral vanaf de puberteit. Hier maakt de plastisch chirurg een incisie in de tepel om de melkgangetjes los te krijgen. Op deze manier wordt er vermeden dat de kanaaltjes de tepel naar binnen trekken. Na deze ingreep kan het zijn dat u enkele weken last heeft van korstvorming en is borstvoeding soms niet meer mogelijk.

Aangezien beide types behandelingen gebeuren onder plaatselijke verdoving kan u na de operatie onmiddellijk naar huis.

 

The BeauCare quality

Tepel: Prijs

Tepelverkleining (tepelcorrectie) 1900
incl. BTW
Ingetrokken tepels 1900
incl. BTW
Tepelhofverkleining 1900
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]