Home Ingrepen borstlift

Door het ouder worden, een zwangerschap of een afslankingskuur kunnen borsten beginnen hangen.

Massages of borstspieroefeningen zijn niet altijd een garantie op stevigere borsten. Alleen een borstlift kan gegarandeerd zichtbare resultaten opleveren tegen borsten die minder stevig zijn geworden.

BORSTLIFT: DE INGREEP

Bij Beaucare kan u kiezen uit twee ingrepen. Enerzijds een borstvergroting, anderzijds een borstlifting. De aanbevolen ingreep hangt af van uw wensen, het huidige volume en de resterende elasticiteit van uw borsten.

Liftend effect door implantaat

Is enkel uw kliervolume verloren gegaan, bevindt de tepel zich niet te laag en zijn er geen te grote huidoverschotten? Kies dan voor een borstvergroting waarbij de plastisch chirurg een borstprothese inbrengt achter de borstklier. De littekens zijn praktisch onzichtbaar en toch geniet u van een liftend effect.

Borstlifting

Bij sommige patiënten kan de borst echter zo hard doorhangen waardoor de tepel zich onder de borstplooi bevindt. Deze personen raden wij een borstlift aan. Bij deze behandeling blijven er meer littekens bestaan maar wordt er geen borstklierweefsel verwijderd. De borstlift duurt gemiddeld twee à drie uur en gebeurt steeds onder volledige verdoving.

De plastisch chirurg maakt bij deze borstlift twee incisies. Vroeger werd er in de borstplooi een incisie gemaakt wat nu niet meer het geval is. Hierdoor is er geen sprake meer van een ankerlitteken of een omgekeerde T. Wel wordt er een incisie gemaakt rond het tepelhof en van het tepelhof naar de borstplooi toe.

Patient reviews

Mijn borstvergroting bij Kliniek BeauCare

10/10
By Remie Markus on 18/02/2016
Deze kliniek is een aanrader. Mijn dank aan jullie allemaal van de zeer ervaÍen en kundige chirurgen en anesthesisten tot het vriendelijke personeel. Bij jullie klopt alles. Hier wordt niets aan de toeval overgelaten.
Mijn borstvergroting bij Kliniek BeauCare

De volgende punten kwamen naar voren:

 1. Mooie en zeer modeme kliniek,
 2. Alles zeer schoon,
 3. Zeer wiendelijke ontvangst aan receptie,
 4. Zeer kundig personeel,
 5. Goed en kundig advies van chirurg Dr. Wim Danau,
 6. Mooie Website,
 7. Goede reviews over deze kliniek,
 8. Zeer modeme operatiekamer,
 9. Geen wonddrains maar de wond werd dichtgeschroeid daardoor geringe kans op infecties,
 10. Elk implantaat heeft een serienummer zowel links als rechts (tevens garantiebewijs
  meegekregen),
 11. Operatiebed was verwarmd,
 12. Zeer goede documentatie meegekregen wat je wel en niet mag doen in de eerste 6 weken.

De overtollige huid wordt na de incisies weggesneden. De tepel en het tepelhof worden naar een hogere positie gebracht en blijven steeds verbonden aan het borstklierweefsel. De resterende huid boven de tepel wordt daarna langs onder naar elkaar toegebracht.

Borstlift in combinatie met borstprothese

Het inbrengen van een borstprothese is ook nu nog steeds mogelijk. Meestal is dit niet nodig aangezien een borstlift zonder implantaat het borstvolume ook vergroot. Dit effect verkrijgt men door de juiste hoogte en stevigheid van de klier. Ook kan men de tepels onmiddellijk laten corrigeren tijdens een borstlift. Dit gebeurt via een tepelhofverkleining of tepelcorrectie.

 

The BeauCare quality

Borst: Prijs

Borstvergroting met Cohesieve Siliconengel gevulde micro getextureerde prothesen van 200 tot 600cc 3300
incl. BTW
Vervangen van borst prothesen 3300
incl. BTW
Borstreductie 3600 – 4950
incl. BTW
Borstlift zonder prothesen 3600 – 4650
incl. BTW
Borstlift in combinatie met prothesen 5950 - 6950
incl. BTW
Kapselvoming meerprijs 950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]