Home Ingrepen bilvergroting

Heeft u last van billen die te klein of te plat zijn? Overweeg dan een bilvergroting bij Beaucare. U bepaalt zelf de grootte en de vorm. De esthetische ingreep gebeurt door middel van een bilprothese.

BILVERGROTING: DE INGREEP

Een bilvergroting duurt gemiddeld één à twee uur en gebeurt steeds onder volledige verdoving. Er wordt een incisie gemaakt ter hoogte van het staartbeen, tussen de billen, van gemiddeld 5 cm. Daarna brengt de plastisch chirurg zorgvuldig het implantaat in tussen de bilspieren. Als resultaat krijgt u rondere en vollere billen.

De wonde in het lichaam wordt gehecht met speciale oplosbare draad. Om de incisie langs de buitenkant mooi toe te hechten gebruikt de plastisch chirurg niet-oplosbare hechtingen.

U kan een bilvergroting laten uitvoeren gecombineerd met een dijbeenlift en/of een liposculptuur van de aangrenzende regio’s.

BILVERGROTING: DE IMPLANTATEN

Samen met de plastisch chirurg wordt er bekeken voor welke vorm of grootte van het implantaat er kan worden gekozen. Ook wordt er bekeken waar de bilprothese best geplaatst kan worden en waar de incisie zal worden gemaakt. Voor de bilvergroting worden er steeds implantaten gekozen gevuld met vaste siliconengel. Deze implantaten kunnen niet lekken in geval van scheurtjes en voelen zeer natuurlijk aan.

Na de bilvergroting kan u onmiddellijk naar huis. Het is normaal dat u de eerste weken een gespannen gevoel ervaart u mogelijkerwijs een gespannen gevoel in het behandelde gebied. Er kunnen wat bloeduitstortingen optreden en de billen kunnen aanvankelijk gezwollen zijn.

De eerste weken na de bilvergroting dient u een steunende onderbroek (drukverband) te dragen.

Ook raden wij u aan om de eerste zes weken niet op uw rug te slapen. Auto rijden, voorover bukken of zware inspanningen zoals tillen en sporten worden best vermeden. Zitten dient rechtop te gebeuren.

 

The BeauCare quality

Billen: Prijs

Bilvergroting 5850
incl. BTW
Bilplooicorrectie 3950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's

[cookie-bar]