Ingrepen kinimplantaat

Een correctie aan de onderkin kan een oplossing bieden voor meerdere problemen. Hoofdzakelijk wordt het gezicht terug in balans gebracht. Hierdoor kan men een oplossing bieden tegen een onderontwikkelde of terugwijkende onderkin. Ook de aanwezigheid van een grote neus kan met een correctie aan de onderkin worden verzacht.

Raadpleeg een ervaren chirurg van Beaucare om samen te bekijken of het aangewezen is deze ingreep te combineren met rhinoplastiek (neuscorrectie), een halslift en/of een facelift.

CORRECTIE ONDERKIN: DE INGREEP

Een correctie van de onderkin gebeurt onder lokale verdoving en duurt ongeveer één uur. Eerst en vooral wordt er een incisie gemaakt onder de kin of in de mond. Bij een incisie in de mond heeft u geen litteken maar wel een grotere kans op een infectie. Het kinimplantaat wordt voorzichtig onder de kinspieren en het botvlies van de kaak geplaatst. Daarna wordt de incisie mooi toegehecht.

HET KINIMPLANTAAT

Voor de prothese van uw kin, bestaande uit vaste siliconen, wordt de juiste vorm en grootte gekozen.

CORRECTIE ONDERKIN: POSTOPERATIEVE ZORGEN

Na de correctie van de onderkin mag u nog dezelfde dag naar huis. Wel moet er de eerste week uitwendig een kompres gedragen worden om het kinimplantaat mooi op zijn plaats te houden. Na die eerste week kan u gerust terug aan het werk. Na een tweetal weken zullen de zwelling en verkleuring van de huid ook grotendeels verdwenen zijn.

 

The BeauCare quality

Kin: Prijs

Kinimplantaat en kincorrectie 2950
incl. BTW
Ontdek Kliniek BeauCare in foto's